Sonoteràpia

El so i la música ens afecten d’una manera especial i ens poden ser molt útils en el nostre creixement personal. Les vibracions sonores tenen uns efectes terapèutics sobre la nostra ment, el cos físic i l’esperit.

La veu per exemple, que és diferent en cada persona, és una eina molt poderosa tant a nivell de comunicació com de salut alhora que és l’instrument més accessible i natural. La nostra veu és l’expressió més directe de l’essència de cada persona i està al nostre abast utilitzar-la en el nostre propi benefici. Treballar la veu millora la nostra persona. És una eina d’auto-transformació. Els seus efectes vibratoris son coneguts des de temps ancestrals com podem veure en l’ús dels mantres de cultures com la hinduista o la budista.

Els bols de quars, en base al principi de ressonància, son un excel·lent conductor de vibració i les seves propietats són múltiples ja que fan vibrar els àtoms reorganitzant-los en una estructura cristalina més sana i armònica. A nivell celular també s’experimenta una vibració més ràpida que aumenta la nostra freqüència conseguint estats de conciència més elevats amb la seva conseqüent armonia i benestar. Aquesta armonia també s’expandeix en els àmbits més subtils del nostre cos etèric i energètic (txacres, aura) i del Planeta.

Actualment exerceixo la sonoteràpia a nivell individual, localitzant obstruccions energètiques en el pacient i aplicant el tractament ja sigui amb la veu i/o els bols de quars. També toco els bols a nivell grupal en concerts meditatius que realitzo, principalment a Terrassa tot i que sovint també em desplaço a altres ubicacions. Ocasionalment, també imparteixo meditacions guiades per petits grups.